REALISATIES

Voila, u bent op de belangrijkste pagina van de volledige website aangekomen namelijk de realisaties van RMJ Laswerken. Hier kunt u enkele van onze werken bewonderen, de foto's zijn niet zo geweldig maar mijn vak is lassen en niet "fotograferen" natuurlijk. Wij kunnen praktisch alle laswerken in inox en metaal voor u vervaardigen, aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een gratis prijsofferte. Alvast bedankt voor het kijken.

Ballustrades Heeft u een afscherming nodig voor een terras, trap of verhoog ? Wij helpen u graag verder met stijlvolle afschermingen. Zoals u al heeft kunnen lezen worden al onze werken naar gelang het idee van de klant afgewerkt zoals u verkiest. Wij kunnen al onze werken coaten in de RAL kleur welke u wenst.

Trappen & leuningen Een gebouw zonder trap, een soldaat zonder geweer, een zee zonder water... Moeten we verder gaan ? Wij maken zowel moderne trappen voor thuis als de meer industriele trappen voor bedrijven... Of ook voor bij uw thuis indien dit uw smaak is natuurlijk. Alle gekheid samen, wij maken precies wat u wenst. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze trappen samen met hun leuningen.
Poorten & deuren Wilt u uw woning volledig "af" maken ? De voorbijgangers jaloers maken met een poort samen met bijpassende deur ? Wij kunnen je hiermee helpen, samen met de klant bekijken we de situatie ter plaatse en bekijken we wat mogelijk is. En nog iets waar je voorbijgangers mee jaloers kan maken zijn namelijk geautomatiseerde poorten, wederom verkrijgbaar bij ons !


Overigen Gekke idee├źn maar geen tijd om ze te verwezelijken ? Wij helpen graag mee aan uw "droom" of "gedacht" ! Hieronder ziet u enkele creaties van ons, zoals u ziet kunt u veel meer dan enkel en alleen poorten, trappen en deuren lassen !

Special Een tijdje geleden hebben we voor de Ethias Arena een project opgestart om stoelen welke eigenlijk bedoeld waren om weg te gooien te recycleren. We hebben hier nieuwe frames voor gelast, alles passend gemaakt en hieronder zien jullie het resultaat. Ook seriewerk is voor ons geen enkel probleem.